Мотор за чамци, SUZUKI

DF50

TUNING – 17кс за DF50 и 7кс за DF60

Повеќе »


KAWASAKI ZX-10R

kAWASAKI

Со оваа TUNING модификација ќе добиете:

Повеќе »


DUCATI SUPERBIKE 1098R, 180кс

2009-ducati-1198s-5

Посилен, поеластичен, полесен за возење

Повеќе »


BMW M5 F10 V8 Bi-Turbo 560bhp и 680nm

532497_10150674747776236_277880176235_9089195_401642899_n

Прва TUNING компанија која направи модификација на  BMW M5 F10. MCCHIP-DKR

Повеќе »