Millteksport, Skoda Fabia VRS 1.4 TSi 180bhp

1027

Millteksport го промовираше издувниот систем

Повеќе »


Nissan GT-R 3.8 Bi-Turbo

9277-1

TUNING, stage-1 и stage-2

Но тоа не е крајот на надградбата. Никој не може да претпостави која е максималната сила што би можел да ни ја даде овој GT-R

Повеќе »


Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera

slika2

TUNING Stage-2 e Финализиран на 615Кс & 590Nm

Повеќе »