Најнови информации
1027

Millteksport, Skoda Fabia VRS 1.4 TSi 180bhp

Millteksport го промовираше издувниот систем

9277-1

Nissan GT-R 3.8 Bi-Turbo

TUNING, stage-1 и stage-2

Но тоа не е крајот на надградбата. Никој не може да претпостави која е максималната сила што би можел да ни ја даде овој GT-R

slika2

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera

TUNING Stage-2 e Финализиран на 615Кс & 590Nm

Производи
DF50

Мотор за чамци, SUZUKI

TUNING – 17кс за DF50 и 7кс за DF60

kAWASAKI

KAWASAKI ZX-10R

Со оваа TUNING модификација ќе добиете:

2009-ducati-1198s-5

DUCATI SUPERBIKE 1098R, 180кс

Посилен, поеластичен, полесен за возење

532497_10150674747776236_277880176235_9089195_401642899_n

BMW M5 F10 V8 Bi-Turbo 560bhp и 680nm

Прва TUNING компанија која направи модификација на  BMW M5 F10. MCCHIP-DKR

ЕКО Оптимизација на камиони

ЕКО Оптимизацијата на Вашето  товарно возило ќе ја намали потрошувачката на гориво и ќе Ви овозможи  заштеда на гориво од 6% до 15% , а со тоа и поголема добивка на Вашата компанијата

прочитај повеќе...
PKW ECO mcchip-dkr power